تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

شاید برای شما نیز این سوال پیش آمده باشد که لمینت دندانی چیست و تفاوت آن با ایمپلنت چیست؟ چه زمانی دندانپزشک لمینت را توصیه می کند؟ تفکرات اشتباهی در میان جامعه رواج دارد که لمینت را برای دندان ها مضر می دانند، این تفکرات تا چه حد درست است؟ در این مقاله می کوشیم تا به برخی از سوالات مرتبط در زمینه باورهای غلط در مورد لمینت دندان پاسخ دهیم.

 


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: چهار شنبه 13 اسفند 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

تغذیه در طول درمان ایمپلنت و پس از پایان کامل این دوره درمانی از مهمترین پارامترهای موثر در کسب نتایج مطلوب بوده و از بروز مشکلات ثانویه پیشگیری خواهد نمود. آگاهی و رعایت اصول تغذیه ای پس از درمان های کاشت دندانی یکی از مهمترین و اساسی ترین مراحل مراقبتی بوده و توسط متخصص پروتز و ایمپلنت های دندانی در اختیار بیماران قرار خواهد گرفت. به منظور آشنایی بهتر و بیشتر با اصول تغذیه در طول درمان ایمپلنت با ما همراه باشید.


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: شنبه 9 اسفند 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

لمینت دندان یکی از پر طرفدارترین روش های زیبایی است که باعث زیباتر شدن و جذاب تر شدن و اصلاح طرح لبخند هر فردی می‌شود. انجام لمینت به دو صورت انجام می‌گیرد. لمینت بدون تراش و لمینت با تراش.

هر کدام از این روش های دندان پزشکی زیبایی معایب و مزایای مربوط به خود را دارد.در ادامه درباره روش اول، یعنی لمینت دندان بدون تراش دندان صحبت خواهیم کرد.

 


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: چهار شنبه 29 بهمن 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

بوی دهان یکی از آزاردهنده ترین بیماری هایی است که هم فرد و هم اطرافیانش را اذیت می کند. هیچ کسی دوست ندارد زمانی که کسی در اطراف او قرار می گیرد، از بوی بدی که از وی نشات می گیرد، آزرده شود. این مسئله باعث شرم و خجالت فرد می شود و رفته رفته اعتماد به نفس وی را تحت تاثیر قرار می دهد. علاوه بر بررسی علت های بوی بد دهان بهتر است از روش فوری از بین بردن بوی دهان آشنا باشید .

در اینجا چند مورد از دلایل بوی بد دهان را با یکدیگر بررسی می کنیم.

درمان بوی بد دهان


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: دو شنبه 27 بهمن 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

بوی دهان یکی از آزاردهنده ترین بیماری هایی است که هم فرد و هم اطرافیانش را اذیت می کند. هیچ کسی دوست ندارد زمانی که کسی در اطراف او قرار می گیرد، از بوی بدی که از وی نشات می گیرد، آزرده شود. این مسئله باعث شرم و خجالت فرد می شود و رفته رفته اعتماد به نفس وی را تحت تاثیر قرار می دهد. علاوه بر بررسی علت های بوی بد دهان بهتر است از روش فوری از بین بردن بوی دهان آشنا باشید .

در اینجا چند مورد از دلایل بوی بد دهان را با یکدیگر بررسی می کنیم.

درمان بوی بد دهان


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: دو شنبه 27 بهمن 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

شایع ترین ناهنجاری های دندان ها

ناهنجاری دندان ها ، مواردی که باعث نازیبایی و عدم سلامت دندان ها می شود، با عنوان ناهنجاری دندانی شناخته می شود.

انواع گوناگونی از ناهنجاری های دندانی وجود دارد که بسته به شرایط، درمان آن ها  به تشخیص دندانپزشک زیبایی در اولویت قرار می‌گیرد.

ناهنجاری های دندانی نه تنها زیبایی چهره را مخدوش می کنند بلکه بر روی سلامتی و کارایی دندان ها تأثیر می گذارند. از انواع ناهنجاری های دندان ها می توان به هایپردنشیا، هایپودنشیا، آملوژنز ایمپرفکتا و اپن بایت، دیپ بایت، فاصله بین دندانی و کج بودن دندان ها اشاره کرد.

در ادامه با شایع ترین دلایل کج شدن دندان ها آشنا می شویم .

که با انواع روش های اصلاح طرح لبخند مانند لمینت دندان و ارتودنسی و … می توان زیبایی دندان ها را به دست آورید


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: شنبه 18 بهمن 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

همه چیز درباره دندان عقل

دهان شما در طول زندگی، تغییرات زیادی می‌کند. یکی از مهم‌ترین تغییرات آن، رشد دندان جدیدی به نام دندان عقل است. این دندان معمولاً در سنین 17 تا 21 سالگی رشد می‌کند و تنها دندانی است که در سنین بزرگ‌سالی به وجود می‌آید. دندان‌های عقل سالم می‌توانند به شما کمک کنند اما گاهی اوقات وجود این دندان‌ها، خطرساز است و باید پیش از رویش کامل، آن‌ها را کشید. اشتباه نکنید! کشیدن هر نوع دندان عقلی اصلاً کار صحیحی نیست.

تنها دندان‌های عقلی که با تشخیص پزشک، نامناسب‌اند باید کشیده شوند که نیازمند مراقبت های بعد از جراحی است . گاهی این دندان‌ها درون لثه قرار گرفته‌اند و برای تخلیه آن‌ها، نیاز به جراحی دندان عقل است و گاهی دیگر، بخشی از دندان عقل بیرون زده است و خارج‌سازی آن، بستگی به میزان بیرون‌زدگی دارد. دندان نیمه نهفته ممکن است نیاز به جراحی برای خارج‌سازی داشته باشد.

جراحی_دندان_عقل_دکتر_ترابیان


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: چهار شنبه 24 دی 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

داشتن دندان هایی سالم و زیبا برای داشتن یک لبخند هالیوودی زیبا بسیار مهم است .پوسیدگی دندان ، تخریب ساختار دندان است. این پوسیدگی می‌تواند مینای بیرونی دندان و یا قسمت‌های درونی آن را تحت تأثیر قرار دهد. پوسیدگی مینای دندان اولین نشانه آغاز تخریب دندان است و اگر از همان ابتدا پوسیدگی‌های سطحی برطرف شوند، پوسیدگی‌ها به عمق دندان نمی‌رسند. دانستن دلایل به وجود آمدن پوسیدگی دندان، نقش مهمی در سلامت دندان‌ها خواهد داشت. با رعایت نکاتی ساده، می‌توان از پوسیدگی‌ها پیشگیری کرد و دندان‌هایی مستحکم و ماندگار داشت.

چگونه پوسیدگی دندان ایجاد می‌شود؟

هنگامی که غذاهای حاوی کربوهیدرات، مانند نان، غلات، شیر، میوه‌ها و خوراکی‌های شیرین روی دندان قرار می‌گیرد، باکتری‌هایی که در دهان زندگی می‌کنند، این مواد غذایی را هضم کرده و به اسید تبدیل می‌کنند. باکتری‌ها بقایای مواد غذایی و بزاق را ترکیب می‌کنند و پلاک‌ها را تولید می‌کنند. پلاک‌ها به دندان می‌چسبند و اسیدهای موجود در آن، موجب از بین رفتن و پوسیدگی دندان ها می‌شوند.

رعایت نکاتی که باعث کاهش پوسیدگی دندان ها می‌شود

کمتر کسی را خواهید یافت که دندان‌های پوسیده نداشته باشد. مراقبت از دندان‌ها و رعایت نکاتی که باعث سلامت دندان‌ها می‌شود، کار سختی نیست اما متأسفانه بسیاری از افراد، از انجام این نکات، خودداری می‌کنند و دچار پوسیدگی‌های دندانی می‌شوند. برای این که به پوسیدگی دندان ها دچار نشوید:


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: دو شنبه 22 دی 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

پروتز دندان چیست؟ شاید با شنیدن نام پروتز دندان، احساس کنید یک درمان متفاوت و جدیدی را شناخته‌اید اما این طور نیست. پروتز دندانی یکی از روش های دندانپزشکی زیبایی می باشد که در واقع  همان دندان‌های مصنوعی یا روکش‌هایی است که بارها و بارها نام آن‌ها به گوشتان خورده است.

پروتزهای دندانی، برای بازسازی نقایص داخل دندان  و اصلاح طرح لبخند مورد استفاده قرار می‌گیرند. نقش پروتزهای دندانی، پر کردن جای خالی دندان‌هایی است که در گذشته وجود داشته‌اند. اگر ساختار دندان‌ها بهم ریخته باشد و یا هر گونه نازیبایی در دندان‌ها به وجود آمده باشد، با کمک پروتز دندان، برطرف می‌شود. امروزه انواع گوناگونی از پروتزهای دندانی مورد استفاده قرار می‌گیرند و نقش مهمی در درمان بیماری‌های دندانی، بر عهده دارند.


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: شنبه 20 دی 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

تا زمانی که دندان، لثه و استخوان فک سالم باشد، می‌توان در هر سنی ارتودنسی را انجام داد. ارتودنسی در سن بزرگسالی تفاوت‌های زیادی با ارتودنسی کودکان دارد. تنوع روش‌های ارتودنسی بزرگسالان نسبت به ارتودنسی کودکان بیشتر است و طول درمان، به علت مشکلاتی همچون سخت حرکت کردن دندان‌ها، مشکلات مربوط به لثه و بیماری‌های لثه‌ای و از دست دادن دندان‌ها، بیشتر از طول درمان ارتودنسی کودکان است.

ارتودنسی بزرگسالان

ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: دو شنبه 15 دی 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

یکی از سوالات و دغدغه های ذهنی خانمها انجام درمان ارتودنسی در دوران بارداری می باشد که در این مقاله سعی داریم به بررسی موارد زیر بپردازیم :


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: چهار شنبه 10 دی 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

لمینت دندان ها روش های کاربردی برای تصحیح و اصلاح فرم و ساختار و رنگ دندان ها است. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که لمینت دندان ها می تواند تحت شرایطی خاص به دندان آسیب بزند. این شرایط شامل آن است که افراد وضعیت دهانی نامناسبی داشته باشند و یا بهداشت دهانی را بعد از لمینت انجام ندهند و یا جایگذاری لمینت به درستی انجام نشده باشد. با ما در این مقاله همراه باشید تا بیشتر در رابطه با آسیب لمینت به دندان ها صحبت کنیم.

 


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: دو شنبه 1 دی 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com