تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

ساختمان‌های پیش ساخته برای اولین بار کی و کجا مورد استفاده قرار گرفتند؟

اولین ساختمان‌های پیش ساخته هم از جنس چوب بودند و وزن کمتری داشتند. در گذشته بیشتر از خانه‌های پیش ساخته برای اسکان نیروی ارتش و سربازان، در دوران جنگ استفاده شده است.
کارخانه‌هایی که در ایران برای کار در زمینه مصالح و ساخت این نوع ساختمان‌ها تأسیس شدند، تقریباً فعالیت خود را از سال 85 آغاز کردند و در حال حاضر ایران، بهترین متخصصان و طراحان را در این زمینه دارا است.

ساختمان‌های پیش ساخته چگونه حمل و مستقر می‌شوند؟

همان طور که گفتیم ساختمان‌های پیش ساخته در کارخانه تولید و ساخته می‌شوند و بعد در محل مورد نظر مستقر می‌شوند.
معمولاً ساختمان پیش ساخته با وسایل نقلیه‌ای چون: کامیون، تریلر، کشتی، قطار، هواپیماهای باربری؛ با در نظر گرفتن شرایط مبدأ و مقصد، حجم کار و مصالح و دیگر شرایط موجود، حمل و جا به جا می‌شوند. وقتی هم که مقصد می‌رسند توسط جرثقیل‌های سنگین بالا برده می‌شوند و روی جایگاه و ریلی که برای استقرار آن‌ها در نظر گرفته شده است، قرار می‌گیرند.

ساختمان پیش ساخته 

در ابتدا باید گفت که برای داشتن ساختمان‌های پیش ساخته مانند دیگر روش‌های ساخت و ساز، نیاز به پروانه ساخت و مجوز است؛ که این پروانه ساخت را مثل دیگر مجوزهای ساخت شهری باید از شهرداری و یا اداره شهرسازی منطقه دریافت کنید.

1- خانه‌های پیش ساخته این امکان را دارند که برای هر نوع کاربری؛ از قبیل: مسکونی، اداری، ویلا، رستوران، بیمارستان، باشگاه، انبار، خوابگاه و یا هر کار دیگری که مد نظر شما باشد، ساخته و مورد استفاده قرار بگیرند.
حتی امکان استفاده از هر مصالحی برای شرایط اقلیمی متفاوت در هر جا وجود دارد و در جنس‌های مختلفی از مثل: چوب، بتن، فلز و … ساخته می‌شوند.

2- ماندگاری و عمر ساختمان‌های پیش ساخته بسیار بالا است و چون متناسب با شرایط اقلیمی منطقه طراحی می‌شوند و بسیار منعطف‌اند، در برابر زلزه، سیل، باران، رطوبت، باد و … مقاوم هستند. البته که باید نکاتی را که برای نگه داری و حفاظت از آن‌ها وجود دارد را مورد توجه قرار داد تا ماندگاری طولانی تری داشته باشند.

3- به این خاطر که طرز ساخت و ابزارهایی که برای سر هم کردن دیواره‌ها و تجهیزات ساختمان‌های پیش ساخته مورد استفاده قرار می‌گیرد، بسیار متفاوت است؛ مقاومت و ایمنی بیشتری دارد.
به ط،ر مثال برای کنار هم قرار دادن مصالح و تجهیزات از پیچ و مهره به جای جوش دادن استفاده می‌شود؛ که این بسیار مطمئن تر و امن تر است و میزان خطا در آن‌ها به شدت پایین است.

4- ساختمان‌های پیش ساخته را می‌توان مجدداً جا به جا کرد و در جای دیگری دوباره مستقر کرد، بدون این که به مصالح آسیبی برسد. البته ممکن است که در بعضی قسمت‌ها نیاز به تعمیر و یا تغییر باشد.
س دیوارهای پیش ساخته به خاطر این که از یونولیت‌ها و پانل‌های خاصی در ساخت آن استفاده می‌شود، نسبت به دیوارهای بتنی عایق خیلی خوبی برای صدا و حرارت است.

ساختمان پیش ساخته 

5- از خصوصیات خیلی خوب ساختن سازه در کارخانه و بعد نصب در محل، این است که هیچ سر و صدا و مزاحمتی در مدت آماده شدن، برای دیگران ندارند و سریع در محل مستقر می‌شوند و دیگر این که مدت زمانی که برای ساخت به آن احتیاج دارند بسیار کوتاه است و معمولاً در یک یا نهایت دو ماه آماده حمل به مقصد است.

6- در ساختمان‌های پیش ساخته امکان تغییر و تعمیر وجود دارد بدون این که به آن آسیبی برسد و حتی تا یک سال هم دارای گارانتی است.

7- ساختمان‌های پیش ساخته به خاطر متریال و مصالحی که استفاده می‌کنند نسبت به بتن و فلز در ساختمان‌های معمولی، احتمال آتش سوزی و انفجار در آن‌ها خیلی کم است و حتی اگر آتش بگیرند، کم کم می‌شوزند و خاکستر می‌شوند و شعله ور نمی‌شوند.

8- علاوه بر تمام این ویژگی‌ها به خاط این که برای ساختن این نوع ساختمان‌ها در کارخانه نیروی انسانی کمتری به کار گرفته می‌شود و همه کارها مدرنیته انجام می‌گیرد، هزینه طراحی و ساختش نسبت به روش سنتی خیلی پایین تر و به صرفه تر است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: یک شنبه 19 بهمن 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com